HY02TP-WiFi Konektor termostat - utičnica termostat 16A (Ovaj termostat možete programirati)

Digitalni termostat sa utičnicom 16A (termostat sa utičnicom HY02TP-WiFi)

Univerzalni termostat s utičnicom idealno je i istodobno izvrsno rješenje za kontrolu hlađenja ili grijanja, bez obzira na područje i vrstu imovine. Temperatura uključivanja i isključivanja, kao i trenutna temperatura također se prikazuju na digitalnom zaslonu. Osim što se koristi kao samostalni uređaj, može se koristiti i za zamjenu pokvarenih mehaničkih termostata. Zamijenite sada i spremite odmah!

Nema više nepotrebne potrošnje energije, pa ni gubljenja novca. Nema više zagrijavanja ili hlađenja.

Digitalni termostat s utičnicom ili poznat i kao termostat s utičnicom pruža odlično i jednostavno rješenje za upravljanje radijatorima i grijačima konvektora na zahtjev.

Sve što trebate učiniti je spojiti radijator na termostat. Uključite termostat i jednostavno postavite željenu temperaturu.

Prikazuje zadanu temperaturu kao i trenutnu sobnu temperaturu na digitalnom zaslonu. Utični termostat ili, u običnom govoru, utični termostat automatski obavlja svoj posao, više ne morate brinuti hoće li trenutni potrošač ostati uključen ili ne.

Ako soba dosegne zadanu temperaturu, termostat se isključuje i isključuje opskrbni napon na priključenu opremu. Kad sobna temperatura padne ispod zadane temperature, termostat ponovno napaja uređaj i na taj način napaja priključeni grijač ili radijator.

 

Termostati se mogu programirati u nekoliko dnevnih i tjednih ciklusa.

-24%
280 kn
370 kn
Početna: 09.08.2021   Dok traju zalihe!
db
Usporedba
Kod omiljenih
Preporučujem
Ispis
Pitanja o proizvodu