Infra wifi tamni grijač (crni) JH-NR10-13W 1000W

Infra wifi tamni grijaći

Predstavljamo vam nas naj noviji, proizvod sa termostatom.
Koji lako možete i sa telefonom da upravljate, ali u paketu imate uz proizvod i daljinski upravljač sa dodatnom opremom za instalaciju proizvoda. Naš proizvod je dosputan u sijedećim jačinama: 1000,1800,2400,3200 wati.

Tamni grijači su namjenjeni za industrijsku upotrebu.

Naš proizvod se može upotrijebiti za razne svrhe kao naprimjer u radnim dvoranama, skladištima, prostorijama za lakiranje (kod procesa sušenja farbe), hladnjačama i u stolarskim radionicama. Takođe preporucujemo ovaj proizvod u sportskim dvoranama, svlačionicama, ugostiteljskim objektima, i terasama ugostiteljskih objekata.

Ali ne rijetko ovaj proizvod koriste u stanbenim objektima. Razlog radi kojeg često odluka padne na ovaj proizvod je laka i jednostavna instalacija.

Prije su ovi i ovom slični proizvodi bili robusni i tesko uklopljivi u današnji dizajn stanbenih objekata, ali u zadnje vrijeme zahvaljujuži novom dizajnu ovi proizvodi su dobili puno lijepši izgled. Aluminijski okvir (sa bakrenim slojem) i njegovoj tamnoj boji zahvaljajući izgleda dobro, nije upadljiv. Povrsina proizvoda je obložena specialnom galvaniziranom bojom, koja se veoma lako čisti. Pozadina je pravljena od aluminiuma. Može se veoma lako namontirati na zid ili plafon. 

 

Tamni infra paneli ne izdaju nikakav zvuk tokom grijanja. Naravno imaju zaštitu protiv pregrijavanja, kompatibilni su sa WIFI termostatom i može se programirati. 

 

Infra tamni grijać uglavnom rade na 230 V, na mreži od 50 Hz (to jest potrebno je industrijsko napajanje), jačina proizvoda je 1000-3200 Watt. Kabal je 2,0 metara, i ima uobičajni utikač. Temperatura radnje je 250-380 °C.

 

 

 

Sa našeg WebShop-a lako možete odabrati željeni proizvod: U PAKETU IMATE SVE POTREBNE DODATKE S KOJIMA MOŽETE MONTIRATI PROIZVOD.

 

 

 

 

 

 

 

Nase cijene su BRUTO cijene i sadrže PDV


2 199 kn
db
Usporedba
Kod omiljenih
Preporučujem
Ispis
Pitanja o proizvodu