Grijač kabel protiv mraza sa termostatom

Zimski dani s temperaturama od minus 10-15, ili čak minus 20 stupnjeva nisu rijetkost u srednjoj i istočnoj Europi. Mraz i led ozbiljno može da naškodi premi i sredstvima za rad koji se nalazi vani. Na jesen malo je misli o pripremi vrta za zimski npr zastitu slavina i sistema na navodnjavanje, to nije baš dobro na dugoročno. Puknute cijevi mogu uzrokovati ogromne troškove, u vidu dodatnih troškova kao sto je npr vlažnost zida.

Cijeli niz PHC kabela za odmrzavanje posebno je dizajniran za zaštitu vanjskih vodovoda i slavina, zastitu protiv mraza.

 

Ako ste se umorili od gnjavaže oko odmrzavanja, ako želite zaštititi svoju vrtnu slavinu, ostale vodovode, sustave za navodnjavanje, vanjske cijevi, rješenje je vanjski grijaći kabel za zaštitu od mraza. Ovaj proizvod prolazi pored cijevi za vodovod i ne dopušta da temperatura vode u cijevi padne ispod određene vrijednosti. Naši grijač kablovi za zaštitu od smrzavanja dostupni su u širokom rasponu od 1 do 60 metara. Opremljeni su unutarnjim termostatom koji se uključuje i isključuje ovisno o temperaturi vode u cijevi. Žica je dvostruko izolirana, tako da je sigurna.

 

U većini slučajeva vanjske vrtne slavine i vodovod treba zatvoriti zimi kako bi se zaštitili od smrzavanja. Naši grijač kabeli nude jednostavnije i ugodnije rješenje protiv rizika od mraza. S grijač kabelom za odmrzavanje više nema opasnosti od smrzavanja!

Kabel za grijanje PHC isporučuje se spreman za ugradnju s ugrađenim automatskim termostatom i utikačem. Jednostavno osigurajte ili omotajte proizvod oko vodovodne i vrtne slavine, izolirajte ga toplinom, spojite na električnu mrežu i imate jednostavan, jeftin i siguran sustav. Prije postavljanja na plastične cijevi, površina cijevi mora biti prekrivena aluminijskom trakom!

Kabel za odmrzavanje isporučuje se s uzemljenim utikačem i integriranim bimetalnim termostatom. Proizvod je dostupan u duljinama od 1 do 60 metara. Tijekom rada, ako temperatura padne ispod +5 ° C, grijanje će se uključiti, a zatim automatski isključiti kada temperatura cjevovoda dosegne +13 ° C.

Dalje