T-Mat 200-0.7 Grijač mreža, grijač prostirka 0.7m2 140w

Samoljepljiva električna grijač mreža,

Grijač mreža idealna je za kuhinje, kupaonice, garaže itd. Jedna od glavnih prednosti električ kabel grijanja je što zauzimaju malo prostora u usporedbi s tradicionalnim sustavima grijanja  sa vodom, nema potrebe za kotlom, dimnjakom, komorom za drvo, niti bilo kakvom dozvolom.

Grijač prostirka može se koristiti i kao pomoćni i kao glavni sustav grijanja. Instalacija je brza i laka, nisu potrebne posebne vještine. Nakon ugradnje,može se odmah koristiti, ovisno o ljepilu. Grijač prostirka  je ekonomično i idealno rješenje za sve one koji teže visokoj razini udobnosti.

Električnom grijač prostirkom upravljate pomoču termostata koji mjeri i površinu grijač prostirke i sobnu temperaturu zraka.

 

Prednosti grijač prostirke:

- Jednostavna i brza instalacija

- Mogučnost grijanja na mjestu gdje se to drugačije ne može riješiti

- Niska potrošnja

- Za kratko vrijeme postiže radnu temperaturu

- Minimalno povećanje razine poda u usporedbi s ostalim sustavima podnog grijanja

- Proizvod se može ugraditi sa ljepilom za pločice otpornim na toplinu

 

Nažalost za električno grijanje mnogi misle da je veoma skup naćin za današnje moderne proizvode to nije istina, sa adekvatnom upotrebom naših proizvoda zagarantovana je niska potrošnja električne energije.

Naši proizvodi se mogu uprogramirati i podesiti za Vaš način živoda, koji vama najbolje odgovara.

 

Prije 30 godina nije bilo toliko savremena tehnologija da bi se to moglo kao danas upotrijebljavati, tako da u javnoj svijesti  postoji stereotipija da je električno grijanje skup način toplote u domu. Ali u današnjici sve je možre preko interneta i preko aplikacija upravljati. Zato nebi i Vi pokušali da uskladite svoje grijanje prema Vašim životnim potrebama, izbjegnite suvišan gubitak energije, i pomoču savremene tehnologije namjestite grijače da samo griju kada ste vi u prostoriji. Utom pediodu morate samo obratiti pažnju na tempiranje proizvoda. Veoma lako možete tempirati Vaš proizvod ako razmislite i organizujete recimo Vasu prosječnu sedmicu i tempirate proizvod po Vašoj potrebi.

Još Vas nismo uvjerili? Ne oklijevajte: Ako imate bilo kakvo pitanje obratite nam se sa povijerenjem! Naše kolege će vam rado odgovoriti na bilo koje pitanje: Radilo se o grijač folijama, grijač mrežama ili  daljinskim upravljačima preko interneta.

Tražite Dimat Kft profesionalnu podrsku od nas preko telefona, nazvat ćemo Vas.

 

Želimo Vas napomenuti da nase proizvode može instalirati u svakom slučaju samo za to stručno obučena osoba. Pri instalaciji proizvoda potrebna je cijelokupna papirologija (tačan opis posla) o obavljenom poslu, koji u svakom slučaju stručna osoba mora da Vam uruči nakon obavljene instalacije. Za neprofesionalno instalirane proizvode i materijalnu štetu koja nastane nakon istih, ne snosimo odgovornost.

 

Garancija na ovaj proizvod: 10 godina

325 kn
Jedinična cijena: 464,29 kn/m2
db
Usporedba
Kod omiljenih
Preporučujem
Ispis
Pitanja o proizvodu