Konektori

Čestitamo veoma dobar izbor, ako želite podno grijanje u vašem domu ispod stabilnih povrsina, kao laminat ili brodski pod, grijač folije su idelano riješenje.

 

Za ugradnju grijač folije potrebna je stručna osoba u svakom slučaju.

Uglavnom grijač folije se instaliraju ispod laminata, brodnog poda i sličnih materijala. Kao prvi korak je uvijek izolacija, spriječava da toplota odlazi u pogrešnom smijeru. Poslije toga slijedi postavljanje grijač folije, na koji odgovarajuče dodatke spajamo, a preko toga se instalira folija kao parna barijera. Na to sve se postavlja laminat. (Preporučujemo laminat debljine od 8mm). Ali ne mora nužno biti laminat možete to uraditi i sa brodskim podom ili pokrivačem od pluta. 

 

Izvedba konektora se dešava po strani.

Tako je lakša izvedba pri instalaciji. ali naravno možemo van omogučiti i druga riješenja. 

Kakvi konektori su vam potrebni i zašto?

 

Ovaj konektor koji može primiti 4mm2 žice koristi se za pričvršćivanje električnih žica. Pomoču konektora povezujemo zicu i grijač foliju, tako da sprovod struje je moguč zahvaljujuči konektoru.

Izlaz za kabel nalazi se na stražnjoj strani.

Nakon sto ste na željenu mjeru osijekli film grijač na stranama film grijača rastavite grijač foliju, zatim postavite konektore. Konektor možemo spojiti sa folijom sa takozvanom "krimp" tehnikom (Spajanjem, presovanje). Zatim izolijarajmo izolir trakom. Za takozvanu "kRIMP" tehniku (Spajanje, presovanje) potreban vam je poseban alat.

 

 

Instalacija mreže.


Naše cijene su bruto cijene i sadrže PDV.

 

Odvje možete nači potreban alat za instalaciju folije

 

-25%
3 kn
4 kn
Jedinična cijena: 3 kn/db
Početna: 29.11.2020   Dok traju zalihe!
db
Usporedba
Kod omiljenih
Preporučujem
Ispis
Pitanja o proizvodu