Grijač mreža 100 watt/m2

Ugradnjom  mreža grijaća možemo stvoriti električni sustav podnog grijanja s dodatnim minimalnim porastom razine poda, preporučujemo koristenje ovog proizvoda kod keramičkih površina. To je izuzetno jednostavan proizvod spreman za ugradnju s hladnom žicom, čime se pojednostavljuje povezivanje s mrežom. Dostupan je u širokom rasponu veličina za olakšavanje dizajna, a njegov mrežasti dizajn omogučuje veoma laku instalaciju. Topli pod naše dnevne sobe i kupaonice zahvaljujući ravnomjernom zračenju topline pruža izvanredan osjećaj ugode. Snaga od 100w / m2 idealna je kao dodatan način grijanja u vašem domu ili čak za glavno grijanje u slučaju pravilno izoliranih domova.

Dalje

Izgradnja i obnova stana uključuje brojne zadatke, poteškoće i zamke. Od područja koja zahtijevaju puno pažnje, samo je jedno, ali ipak izuzetno važno, pitanje grijanja, jer odluku donosimo dugoročno. Današnja najsuvremenija tehnologija pruža svestrano rješenje, poput grijač filma i grijač mreže, koji se mogu instalirati kako bi se stvorilo učinkovito, štedljivo i sigurno podno grijanje. Grijač film i grijač mreže složena su rješenja koja se mogu brzo ugraditi u bilo koju sobu (kupaonicu, kuhinju, spavaću sobu, garažu itd.). Tako da ovaj način grijanja pokriva sve potrebe.

Lako se može koristiti u novogradnji kao i u obnovama, štedeći se od neugodnosti odlaganja starog poda, jer ovaj proizvod se može postaviti na stali parket ili laminat.

 

10 argumenata u korist grijač filma i grijač mreže:

  1. Moderan proizvod, veoma ućinkovit, tako da mogu zamijeniti bilo koji sustav grijanja
  2. Pošto se postavlja izravno ispod površine datog materijala, vrijeme grijanja se smanjuje, osjećaj topline je bolji, tako da je proizvod energetski ućinkovitiji
  3. Brza i jednostavna upotreba
  4. Ovi proizvodi su svestrani jer se mogu postaviti sa mnogobrojnim vrstama materijala
  5. Sigurni su jer nema pokretnih dijelova
  6. Diskretni su jer ne remete stil interijera posto nisu vidljivi
  7. Idealno riješenje je za novogradnju ali i za obnovu Vašeg doma
  8. Ušteda prostora posto debljina ovih proizvoda je samo par milimetara
  9. Visoka razina udobnosti, budući da osiguravaju ravnomjernu raspodjelu temperature u sobi
  10. Ne zahtijevaju nikakvo održavanje

 

Grijač mreže su jedno od najboljih alternativnih rješenja grijanja

 

Prije nekoliko godina električno mrežno grijanje je još je uvijek bila luksuzno rješenje, ali danas se sve više koristi ne samo u stanovima već i u obiteljskim kućama. To može biti sekundarno, dodatno komforno grijanje ili je čak upotreba grijač mreža izvrsna kao primarno rješenje za grijanje. Zanimljivo je da je električno podno grijanje prvo dizajnirano za industrijsku upotrebu, uglavnom za vanjsku upotrebu, kao naprimjer preventiva protiv sniježnih površina. Tada se dokazana tehnologija dalje razvijala tokom vremena, i mreže za grijanje su se počele pojavljivati sve više u zatvorenim prostorijama tako način grijanja i polako preuzimaju ulogu starih, zastarjelih sustava grijanja poput uljnih radijatora ili plinskih konvektora. Izgradnja grijač mreža izuzetno je ekonomična i ekološki prihvatljiva!

Ako i dalje imate pitanja o grijač filmu i grijač mreži, slobodno nas kontaktirajte.

Dalje