Grijač prostirka 100 watt/m2

Tepih grijači idealno su riješenje za slijedeče opcije: Sobe, dnevne sobe i za prostorije koje su obložene površinama kao parket, laminat, pločice itd. Jedno od prednosti ovog načina grijanja je slijedeče, s obzirom na ostala alternativna riješenja zauzimaju mnogo manje prostora, nije potreban razvodni bojler, niti bilo kakva komplikovana procedura, dozvola za instalaciju nije protrebna.

Tepih grijači se mogu koristiti kao glavni izvor grijanja i kao dodatni izvor toplote. Instalacija ovog proizvoda je jednostavna i brza. Nakon instalacije tepih grijača može se odmah koristiti. Tepih grijači su idealno riješenje sa sve one koji žele udobnost jednostavno i brzo.

Tepih grijače možete namjestiti na željenu temperaturu pomoču termostata, Koji istodobno mjeri površinu Tepiha i temperaturu prostorije.

Naravno ovaj proizvod možete naručiti i ja digitalnim termostatom koji vam pokazuje tačnu momentalnu temperaturu. 

 

Prednosti Tepih grijača:

 

-Laka i brza instalacija

-Omogučuje grijanje na mjestima gdje druge metode nisu moguče

-Nista potrošnja

-Za kratko vrijeme postiže radnu temperaturu

-Veoma tanka izvedba (s obzirom na alternativne metode)

-Ovaj način grijanja je moze koristiti na raznim povrsinama laminatu, uobičajnom parketu itd.

 

Nažalost za električno grijanje mnogi misle da je veoma skup naćin za današnje moderne proizvode to nije istina, sa adekvatnom upotrebom naših proizvoda zagarantovana je niska potrošnja električne energije.

Naši proizvodi se mogu uprogramirati i podesiti za Vaš način živoda, koji vama najbolje odgovara.

Prije 30 godina nije bilo toliko savremena tehnologija da bi se to moglo kao danas upotrijebljavati, tako da u javnoj svijesti  postoji stereotipija da je električno grijanje skup način toplote u domu. Ali u današnjici sve je možre preko interneta i preko aplikacija upravljati. Zato nebi i Vi pokušali da uskladite svoje grijanje prema Vašim životnim potrebama, izbjegnite suvišan gubitak energije, i pomoču savremene tehnologije namjestite grijače da samo griju kada ste vi u prostoriji. Utom pediodu morate samo obratiti pažnju na tempiranje proizvoda. Veoma lako možete tempirati Vaš proizvod ako razmislite i organizujete recimo Vasu prosječnu sedmicu i tempirate proizvod po Vašoj potrebi.

Ovo je bio kratak uvod kako funkcionise naš proizvod.

 

Još Vas nismo uvjerili? Ne oklijevajte: Ako imate bilo kakvo pitanje obratite nam se sa povijerenjem! Naše kolege će vam rado odgovoriti na bilo koje pitanje: Radilo se o grijač folijama, grijač mrežama ili  daljinskim upravljačima preko interneta.

Tražite Dimat Kft profesionalnu podrsku od nas preko telefona, nazvat ćemo Vas.

 

Želimo Vas napomenuti da nase proizvode može instalirati u svakom slučaju samo za to stručno obučena osoba. Pri instalaciji proizvoda potrebna je cijelokupna papirologija (tačan opis posla) o obavljenom poslu, koji u svakom slučaju stručna osoba mora da Vam uruči nakon obavljene instalacije. Za neprofesionalno instalirane proizvode i materijalnu štetu koja nastane nakon istih, ne snosimo odgovornost.

Tipa naših proizvoda posjeduje (Vanjski NTC senzor) obavezna je instalacija termostata.

 

Garancija na ovaj proizvod: 10 godina

Dalje