Grijanje za asfalt

Snowtec vanjska grijač prostirka idealna je za grijanje ulaza u automobila, jer djeluje kao sustav za topljenje snijega i leda za rampe, profil, ulaz u automobil u slučaju obloga debljih od 3 cm. Savršeno rješenje za podno grijanje od 6-8 cm je unaprijed izrađena grijač podloga Snowtec, ne zahtijeva elemente za pričvršćivanje. Zahvaljujući preciznom vanjskom termostatu, ulaz u automobil možemo ekonomično zagrijati.

 

Dalje

Grijanje rampi i grijanje ceste

Bilo da je to kamen za popločavanje ili obloga katranom.

Grijač kabel je izvrstan za otapanje snijega i leda, kao i za grijanje za rampu. Ovim sustavom možemo riješiti odgovarajuću opskrbu pješačkog i automobilskog prometa za prilaze automobila, bolnice, ambulantne stanice u zimskim mjesecima. Sustav grijanja sastoji se od grijač kabla, automatskog regulatora i zatvarača prema potrebi.

 

Koje su prednosti korištenja grijanja cestei i rampi?

Pomoču ovog grijanja ceste se mogu učiniti puno sigirnijim i omučućuje bezbjedan pristup vozilima. Rampsko grijanje također može spriječiti materijalnu štetu i stvoriti sigurnije poslovno i obiteljsko okruženje. Sustav radi potpuno automatski, ugrađeni su mali senzori. Ako je hladno, ali bez oborina ne radi. Korištenjem možete izbjeći prskanje soli ili bilo kojeg kemijskog proizvoda koji može oštetiti površinu i okoliš. U nekoliko zapadnih zemalja je obavezna tehnologija.

 

Kolika je potrošnja električne energije kod grijača rampi?

Kod uobičajnih vanjskih obloga (betonske pločice za popločavanje) može predviđena ​​snaga  je od 250-300W / m². Potrošnja se također može smanjiti raznim metodama.

Doživotna garancija

Kablovi za grijanje obično podliježu određenom životnom vijeku i jamstvu. (20-godišnje puno jamstvo na grijač kablove, uključujući popravke. Životni vijek sustava grijanja može biti i do 30-50 godina)

Odabir pravog grijač kabla za grijanje cesta i rampi

Da bi se postiglo optimalno zagrijavanje, potrebna količina može se odrediti samo preciznim proračunom, ovisno o oblozi i izvedbi. Općenito rješenje "odprilike" nažalost nije riješenje u ovom slučaju.

A tom je razlog slijedeci, ako se ne procijeni dobro koji proizvod je vama potreban, predugo bi morao grijač da radi sa premalim rezultatom.

Važne tehničke informacije: Polaganje kabla nikada se ne smije rezati i  spajat. Omički i izolacijski otpor kabela koji se postavljaju mora se mjeriti prije i nakon ugradnje.

Kabeli se ne smiju polagati ispod okoline od -5 ° C.

Dalje